Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 17 iul. 2012


Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Charys!
Gandul zilei:
Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar ştim că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea aşa cum este.
Oricine are nădejdea aceasta în El se curăţă, după cum El este curat.
Oricine face păcat face şi fărădelege; şi păcatul este fărădelege.
Şi ştiţi că El S-a arătat ca să ia păcatele; şi în El nu este păcat.
Oricine rămâne în El nu păcătuieşte; oricine păcătuieşte nu L-a văzut, nici nu L-a cunoscut. ( 1 Ioan 3:1-6 )

Meditatia zilei:
Dumnezeu nu ia decizii pentru noi... Singura decizie pe care a luat-o Dumnezeu a fost sa-l jertfeasca pe unicul Sau Fiu, ca noi sa gasim salvare si viata vesnica... Din acel moment, deciziile sunt ale noastre...
Noi suntem cei care decidem sa ne intoarcem spre Dumnezeu si sa acceptam jertfa lui Isus. Noi suntem cei care decidem cat mult ne dorim sa ne asemanam cu El, noi suntem cei care decidem cat de curat traim, cat de mult cautam neprihanirea.
De multe ori gresim, incercand sa trecem peste anumite raspunsuri ale lui Dumnezeu doar pentru ca noi am luat alte decizii, ar trebui sa stim ca Dumnezeu nu doreste raul pentru cei pe care si-i i-a ales drept copii preaiubiti... Si da, El ne-a lasat pe noi sa decidem, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de calauzirea Lui in luarea deciziilor.
Fie ca intelepciunea lui Dumnezeu sa se manifeste in fiecare decizie pe care o luam pentru viata noastra, si sa nu uitam ca in final scopul deciziilor noastre este: slava Lui, neprihanirea noastra, cerul Sau!

Melodia zilei: 
Hristic – Vom zbura catre cer

Rugaciunea zilei:
Tata, iti multumesc pentru ca ne-ai dat permisiunea sa ne numim copii ai Tai. Iti multumesc pentru ca ne lasi sa luam decizii individuale, dar mai mult decat atat, iti multumesc pentru ca ne daruiesti intelepciunea ca prin deciziile noastre sa ramanem curati, si sa-Ti aducem slava!


Enjoy!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: