Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 07 iul. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Rubens!
Gandul zilei:
2 Corinteni 2:14 "Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos şi care răspândeşte prin noi, în orice loc, mireasma cunoştinţei Lui."

Meditatia zilei:

Azi sunt invingator!


In fiecare zi suntem ispititi in diferite moduri. In urma acestor ispite se vede daca noi suntem invingatori sau invinsi, si se vede daca Domnul Isus traieste in noi sau daca traim dupa indemnurile firii. Ispitele vin la nivelul mintii, a ochilor, a gurii, a urechilor si a tot ce este in trupul nostru. Si daca dam curs ispitei, ajungem sa pacatuim si ne indepartam de Tatal nostru, adica de Dumnezeu.
Majoritatea crestinilor nu inving ispitele, fiindca nu mai pot vedea bucuria care le sta in fata si pentru ca n-au puterea Duhului Sfant in ei. Adevarul este ca nici n-ai cum sa invingi daca nu privesti la ce rasplata vei avea daca invingi si daca n-ai o putere de sus care sa te conduca. Cristos a suferit crucea si a dispretuit rusinea tocmai datorita bucuriei care Il astepta si prin Duhul Sfant care Ii conducea viata. Acelasi lucru e valabil si pentru noi. Daca cineva imi vorbeste azi intr-un mod neplacut si sunt ispitit sa raspund cu aceeasi moneda sau sa-mi fac dreptate de unul singur, de ce sa nu o fac? De ce sa pierd smerindu-ma sau chiar fiind umilit? Exact asta este problema... noi privim lucrurile ca o pierdere in loc sa vedem castigul obtinut in urma biruintei prin smerenie. Castigul este mare, si anume: Dumnezeu Isi gaseste placere in tine; satan nu poate sa te dea exemplu negativ; cresti spiritual; te asemeni mai mult cu Domnul Isus; premiile tale din cer vor creste etc.
Dumnezeu spune ca ne poarta in carul Sau de biruinta intotdeauna. Daca vezi ca nu poti birui, trebuie sa cauti sa urci in carul Lui. Si carul acesta nu e condus de tine, ci de Dumnezeu, ceea ce inseamna ca Il lasi pe Dumnezeu sa te conduca in orice fapta, privire, vorba sau gand. Cere puterea Duhului Sfant si vei putea invinge orice ispita.
In fiecare zi, pune-ti in minte acest lucru: „Azi voi privi la bucuria ce ma asteapta daca inving ispitele si ma voi lasa condus de Dumnezeu prin Duhul Sau cel Sfant!”
Cata vreme te lupti sa invingi „azi”, vei invinge si „maine”!

Melodia zilei:

In me – Casting Crowns


I'll go, but I cannot go alone
Cause I know I'm nothing on my own
But the power of Christ in me makes me strong
Makes me strong

Cause when I'm weak, You make me strong
When I'm blind, You shine Your light on me
Cause I'll never get by living on my own ability
How refreshing to know You don't need me
How amazing to find that you want me
So I'll stand on Your truth, and I'll fight with Your strength
Until You bring the victory, by the power of Christ in me

If You ask me to run
And carry Your light into foreign land
If You ask me to fight
Deliver Your people from Satan's hand

To reach out with Your hands
To learn through Your eyes
To love with the love of a savior
To feel with Your heart
And to think with Your mind
I'd give my last breath for Your glory

Rugaciunea zilei:
Te rugam, Tata, in Numele Domnului Isus, ajuta-ne sa calcam pe urmele Domnului Isus!


Multumim Rubens pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: