Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 18 mai 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de olea!
Gandul zilei:
“Si voi dar fiti gata, caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ginditi.” Luca 12:40.

Meditatia zilei:


CINE A CREZUT ?

“Si voi dar fiti gata, caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ginditi.” Luca 12:40.

La 21 septembrie 1938, un uragan devastator a lovit coasta de est a Statelor Unite. Atit de puternic a fost acel uragan, incit forta cu care a lovit coasta a fost inregistrata de un seismograf din Sitka, Alaska, şi chiar plajele din Golful Persic au simtit socul.
Instrumentele meteorologice au indicat ca urmeaza un uragan, dar nici meteorologii nu le-au dat crezare. Totusi, ei au anuntat populatia despre iminenta unui uragan, dar cei mai multi n-au vrut sa creada, au fost nepasatori de inştiintare. Nepasarea lor n-a înlaturat uraganul, ci i-a facut prada uraganului. Au fost multe victime.
Un supravietuitor din Long Island, New York, povestea dupa trecerea uraganului ca el isi cumparase doar cu o zi inainte, un barometru, in dimineata de 21 septembrie, barometrul lui indica punctul 26 in dreptul caruia era scris: "uragan". Tinarul a luat barometrul, 1-a scuturat, 1-a lovit, dar el nu voia sa se schimbe. Suparat, a luat barometrul sa-1 duca inapoi. Pe drum insa, 1-a ajuns furtuna napraznica. Casa i-a fost distrusa, ca si o mare parte a orasului, dar el a scapat.
Citi nu sunt si azi nepasatori de toate instiintarile divine? Biblia intreaba: „Cine a crezut in ceea ce ni se vestise?" (Isaia 53.1) Nu cumva eu si tu stam nepasatori de venirea lui Isus? In aceste clipe ar fi bine sa ne cercetam credinta noasta si sa credem Cuvintul Domnului care ne instiinteaza sa fim gata in orice ceas
.

Melodia zilei:
Unity - Aripi intinse


Rugaciunea zilei:
Doamne ajuta-ne sa fim gata de venirea lui Isus in fiecare clipa. Amin.


Multumim olea pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: