Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 10 apr. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
"Toti suntem facuti mai neprihaniti, adica mai iubitori de Dumnezeu dupa ce a suferit Cristos, decat inainte, pentru ca un dar constientizat produce o dragoste mai mare decat acela care este doar nadajduit. De aceea, rascumpararea noastra prin suferinta lui Cristos este acea dragoste suprema in noi care nu numai ca ne elibereaza din robia pacatului, dar si obtine pentru noi adevarata libertate de fii de Dumnezeu."
Pierre Abelard in "Comentariu la Romani"

Meditatia zilei:
 CRUCEA ! ....acest element uman al mortii, al durerii creata de mintea omului pentru el... pentru a umili umanitatea pe ea.... CRUCEA ! un obiect facut de mana omului .... parca venit din cele mai tenebroase unghere a mintii umane ... este acum in acesta vreme atat de cantata... asezata in versuri ...ca ceva minunat, de maiestuos ceva care trebuie cautat in viata .
De neinteles ..... cum poate un obiect atat de malefic ...sa trezeasca atata interes, atata nedumerire atatea intrebari chiar si in aceste timpuri moderne.
Rusinea omenirii inca atarna in fata ochilor ei ....de doua mii de ani atarna ...si separa istoria omenirii inainte si dupa ....CRUCE ...vestea ei a trecut de marginile universului creat ....este inca un miracol, un mister ...DE CE ?
Pentru ca pe ea a stat DUMNEZEU CEL necreat ...si nu numai ca a stat a si murit pentru ceva inca neanteles de om.
OMUL.... coroana creatiei lui Dumnezeu ...aruncata in morcila pacatului, a disperarii, a deznadejdii...a fost ridicata de mana CREATORULUI si pusa din nou la adevarata sa valoare ...dar aici vine misterul cel mare ..hmm... s-a aplecat atat de mult pana la CRUCE ...rusinea umanitatii ... a facut din aceasta rusine ...o piatra pretioasa de o valoare ce nu o poate plati nimeni din intregul univers sa o poata avea.
LA CRUCE ...CREATORUL ..s-a aplecat in moarte ...si a ridicat omul ... si i-a dat o valoare care trece dincolo de limitele lui trupesti ..iar aceasta valoare nu i-o poate lua nimeni ..nu o poate cumpara nimeni, nu este de vanzare.
STII TU CE VALOARE TI-A DAT CRUCEA ? STII CA ACEASTA VALOARE ESTE PREZENTA PENTRU TINE INTREAGA TA VIATA INDIFERENT DACA O PRIMESTI SAU NU !
Ce alegi astazi sa stralucesti in coroana lui Dumnezeu sau sa zaci in continuare in mocirla umanitatii calcat in picioare si strivit... cand ai putea straluci si sta in cinste ?
CRUCEA .... un act ..o alegere facuta de DUMNEZEU, cel necreat ...pentru mine si pentru tine ....cat va mai trece viata ta pe langa tine fara sa ai valoarea care ti-a fost data ?...nu trebuie sa faci nimic ...nu vei putea face nimic pentru a merita aceasta valoare data ....ci doar ...sa primesti in credinta ...iubire ...umilinta...recunoastere ...caci tu OMUL .... nu vei putea niciodata sa iti atribui aceasta valoare sau sa o cumperi cu ceva.

Melodia zilei:
 Chris Tomlin - Mighty Is The Power Of The Cross
What can take a dying man and raise him up to life again?
What can heal a wounded soul?
What can make us white as snow?
What can fill the emptiness?
What can mend our brokenness?
Brokenness

[Chorus:]
Mighty, awesome, wonderful
Is the holy cross
Where the Lamb laid down His life
To lift us from the fall
Mighty is the power of the cross

What restores our faith in God?
What reveals the Father's love?
What can lead the wayward home?
What can melt a heart of stone?
What can free the guilty ones
What can save and overcome?
Overcome

[Chorus]

It's a miracle to me [2x]
And It's still a mystery [2x]
It's a miracle to me
The power of God
For those who believe

Mighty, awesome, wonderful
Is the holy cross
Where the Lamb laid down His life
To lift us from the fall
Mighty is .......
Mighty is.......
Mighty is the power of the cross

Thank You for the cross [2x]
Love the cross [2x]
So Powerful...... ohhhhh yeahhh
What can take a dying man?
And raise him up to life again?

Worship You Jesus
By your wounds we are healed
By your wounds we are saved
Mighty is the power of the cross [2x]
Thank You Jesus for the Holy cross.


Rugaciunea zilei:
Astazi vin TATA , sa iti multumesc pentru CRUCE ...ceva inca neanteles de mintea umana, iti multumesc ca mai iubit atat de mult si inca ma mai iubesti si ma vei iubi mereu ...ce mai pot sa spun decat MULTUMESC .
Te rog sa ma ajuti sa traiesc in asa fel incat viata mea sa fie intotdeauna o necurmata multumire inaintea TA.
AMIN.


Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: