Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 08 mar. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Swana!
Gandul zilei:
Sa cautam sa facem din viata noastra un dar pentru Isus, iar semenilor nostri sa le oferim cuvinte, atitudini si fapte stapanite de Dragoste.

Meditatia zilei:


Cand era Isus in Betania, in casa lui Simon, leprosul, s-a apropiat de El o femeie cu un vas de alabastru cu mir foarte scump; si, pe cand statea El la masa, ea a turnat mirul pe capul Lui. Ucenicilor le-a fost necaz, cand au vazut lucrul acesta, si au zis: „Ce rost are risipa aceasta? Mirul acesta s-ar fi putut vinde foarte scump, si banii sa se dea saracilor.” Cand a auzit Isus, le-a zis: „De ce faceti suparare femeii? Ea a facut un lucru frumos fata de Mine.
(Matei 26: 6-10)

Am ales sa incep meditatia cu aceste versete deoarece este o zi in care multi se gandesc ce ar putea face cadou persoanelor iubite. Ce vreau sa scot in evidenta din acest pasaj biblic este darul pe care femeia l-a facut, un dar pretios, apreciat de Isus. Imi doresc azi sa ne indreptam cu toata viata noastra spre Cel care merita sa fie pretuit, spre Domnul, aducandu-ne ca dar pe noi insine. Sunt convinsa ca aceasta ne va provoca apoi sa ne intoarcem si inspre semenii nostri cautand sa vedem cum ii putem face sa se simta valorosi, ce le putem oferi ca sa le aducem pe fete si in inimi un zambet - zambet care sunt convinsa ca se va reflecta pana in vesnicie.

Haideti dar sa cautam sa aducem bucurie lui Isus, si implicit semenilor nostri prin darul ce-l vom oferi Lui si lor, un dar prin atitudini, cuvinte si fapte.
Iar Dumnezeu sa ne ajute pe toti ca aceasta sa nu fie doar pentru o zi.

Melodia zilei:
Rend Collective Experiment - Alabaster
I am broken at Your feet
Like an alabaster jar
Every piece of who I am
Laid before Your majesty

I will bow my life
At Your feet
At Your feet
My lips
So lost for words
Will kiss Your feet
Kiss Your feet

Oh the gravity of You
Draws my soul unto its knees
I will never be the same
I am lost and found in You

Rugaciunea zilei:
Doamne ajuta-ne si azi sa facem din viata noastra un dar pentru Tine, iar semenilor nostri sa le oferim cuvinte, atitudini si fapte stapanite de Dragoste.


Multumim Swana pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: