Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 07 mar. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Rubens!
Gandul zilei:
Romani 8:15 - Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: „Ava!, adica: Tata!”

 Meditatia zilei:

Tatal nostru


Cea mai mare minune pe care a facut-o Domnul Isus este ca ne-a impacat cu Dumnezeu. Dreptul pe care ni l-a dat Dumnezeu o data cu aceasta impacare este de a ne numi copii ai Lui. Din oameni care nu meritau nimic din dragostea lui Dumnezeu, am ajuns fiii/fiicele Lui. Asadar, este foarte important sa intelegem ca relatia noastra cu Dumnezeu este una Tata – fiu/fiica, fiindca doar atunci putem experimenta dragostea Lui de Parinte.
Domnul Isus a dat un exemplu foarte clar pentru ucenicii Sai atunci cand I-au cerut sa ii invete cum sa se roage. El a inceput rugaciunea cu fraza “Tatal nostru care esti in ceruri…” si acest lucru trebuie urmat si de noi indeaproape.
De multe ori copiii Domnului uita statutul lor si nu stiu sa vina inaintea Lui sau sa se roage. Relatia lor cu Dumnezeu este mai mult una rece, una de teama, una de rob. Ei nu simt dragostea coplesitoare de Tata. Astfel, ei au o perceptie gresita despre Dumnezeu si pierd foarte mult din dragostea Lui.
Tu nu mai esti strain de Dumnezeu! Prin sangele Domnului Isus ai pacatele sterse si ai intrat in familia Lui ajungand copilul lui Dumnezeu! Tu poti de acum sa te adresezi Lui ca Tata! De ce sa nu o faci ?
Daca parintilor pamantesti le spui mama si tata fiindca ii iubesti, cu atat mai mult trebuie sa-L numesti pe Dumnezeu Tata. Ti-a facut privilegiul sa-L ai ca Tata… beneficiaza de acest lucru!
Incepe de azi sa Il cunosti pe Dumnezeu ca Tata! Scapa de teama ca Dumnezeu este acolo doar ca sa te pedepseasca pentru greseli! El te iubeste si iti doreste binele absolut. El te-a creat si vrea sa-ti fie Tata, nu judecator…

Romani 8:15 - Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: „Ava!, adica: Tata!”

Melodia zilei:
 Gabi Ilut - Dragoste de Tata

Rugaciunea zilei:
Multumim Tata, in Numele Domnulu Isus, ca suntem copiii Tai!


Multumim Rubens pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: