Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 08 feb. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de olea!
Gandul zilei:
„Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte, sa dea întelepciune în neprihanire…” 2 Timotei 3: 16

Meditatia zilei:
„Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte, sa dea întelepciune în neprihanire…” 2 Timotei 3: 16
Dupa cum putem observa si din versetul de azi, Biblia nu este o carte care sa prezinte o perspectiva umana asupra realitatii. Ci este cartea lui Dumnezeu, insuflata de Duhul Sfînt. De aceea, ea este suficienta pentru a ne raspunde la toate nevoile noastre.
Datorita acestui fapt, as vrea sa te încurajez în acest moment sa petreci timp zi de zi în jurul Cuvîntului Sfînt, sa-l deschizi şi să-l citesti si apoi sa astepti si sa ceri în acelasi timp, ca Domnul sa îti vorbeasca prin Sfînta Scriptura.
De asemenea, vreau sa te provoc sa iei Biblia cu tine si atunci cînd urmeaza sa te întîlnesti si cu alti crestini, pentru a citi si a-L lauda pe Dumnezeu împreuna. Ia si un creion cu tine, pentru ca sa poti sublinia tot ceea ce ti se pare mai important pentru tine, sau ca sa iei notite si sa pastrezi ceea ce Dumnezeu îti vorbeste.

Melodia zilei:
Casey Darnell - Light Of The World

Rugaciunea zilei:
Ajuta-ne Doamne sa apelam la Cuvintul Tau oricind si oriunde.


Multumim olea pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: