Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 28 ian. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de ZuLLu!
Gandul zilei:
Sa pretuim sangele ce-a curs din Hristos si sa pretuim rugaciunea de iertare, caci are o valoare inestimabila !

Meditatia zilei:
Valoarea rugaciunii de iertare ! - Levitic 8:33-36; 9:1-15Aaron si fiii lui au fost pusi in slujba si sfintiti ca preoti. Acestia dupa ce au terminat de indeplinit ritualul au stat 7 zile in cortul intalnirii ca sa pazeasca poruncile Domnului zi si noapte.Ciudat este ca desi au fost sfintiti, in ziua a opta Aaron tot mai trebuia sa aduca jertfa de ispasire pentru iertarea pacatelor lui. Deabia apoi putea sa aduca jertfa pentru popor si sa ceara binecuvantarea lui Dumnezeu peste ei.
Noi avem impresia ca daca pentru cateva zile nu mintim, nu barfim, nu facem unele lucruri si pe deasupra ne rugam in fiecare zi si citim Biblia in fiecare zi nu mai trebuie sa ne rugam pentru iertare. GRESIT !!!Pentru foarte mult timp asa am crezut.
"Ce tot se roaga astia pentru iertare ?"ziceam in mintea mea, neglijand intr-un fel rugaciunea de iertare, de sfintire, dar astazi inteleg mai bine ca indiferent cat de sfant mi s-ar parea mie ca sunt, fara sa fiu spalat de sangele lui Hristos nu sunt atat de sfant precum pretinde Dumnezeu de la mine. Doresc ca fiecare din noi sa intelegm ca sfinti nu suntem atunci cand noi credem, ci sfinti suntem atunci cand sangele lui Hristos ne spala si ne sfinteste si asta prin marturisire.
Sa pretuim sangele ce-a curs din Domnul Hristos si sa pretuim rugaciunea de iertare, caci are o valoare inestimabila ! - Evrei 9:13-14

Melodia zilei:
Sunny Tranca - Pentru sangele varsat
Fiu de Împărat, slava Ta tu ai lăsat
Intre noi întrupat, dragostea ne-ai arătat
In chinul Tău cel mai greu, m-ai iubit Domnul meu
Ai suferit nevinovat.

Pentru sangele varsat voi canta neincetat
O picatura a fost de-ajuns si eu am fost iertat
Pentru sangele Tau sfant
O, Isuse, vreau sa-Ti cant
Tu m-ai schimbat din pacatos in sfant.

Cuiele te-au străpuns pentru mine
Hainele au fost smulse de pe Tine
Pe o cruce înălţat, ai strigat răspicat:
"Iartă-i Tată, căci nu ştiu ce fac"

O, Isuse, jertfa Ta nu se poate cumpara
NIci cu aur, nici cu-argint
Nici cu toata lumea mea.

Rugaciunea zilei:
Doamne ... Iti multumim pentru jertfa de pe cruce, Iti multumim pentru Tine, pentru ce-ai facut pentru noi. Iti multumim pentru sangele Tau prin care suntem spalati si curatati si ajuta-ne sa pretuim mult sangele Tau si rugaciunea de iertare.



Multumim ZuLLu pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: