Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 17 ian. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de anadrya!
Gandul zilei:

Lăudaţi pe Domnul! Robii Domnului, lăudaţi, lăudaţi Numele Domnului!(Psalmul 113.1
)

Meditatia zilei:
Citeam Psalmul .113.Lăudaţi pe Domnul! Robii Domnului, lăudaţi, lăudaţi Numele Domnului! Fie Numele Domnului binecuvântat de acum şi până în veac! De la răsăritul soarelui până la apusul lui, fie Numele Domnului lăudat. Domnul este înălţat mai presus de toate neamurile, slava Lui este mai presus de ceruri. Cine este ca Domnul Dumnezeul nostru care locuieşte atât de sus? El Îşi pleacă privirile să vadă ce se face în ceruri şi pe pământ. El ridică pe sărac din ţărână, înalţă pe cel lipsit din gunoi,ca să-i facă să şadă împreună cu cei mari: cu mai marii poporului Său. El dă o casă celei ce era stearpă, face din ea o mamă veselă în mijlocul copiilor ei. Lăudaţi pe Domnul!

Acest psalm ne îndeamnă să îl laudăm pe Dumnezeu.E uşor să Îl lauzi pe El şi Numele Lui atunci când toate îţi merg bine şi nu duci lipsă de nimic...dar...atunci când apar probleme şi credinţa ţi-e încercată,când eşti în lipsuri şi tot ce vrei să faci,nu reuşeşti să duci la bun sfârşit,poţi oare să Îl lauzi?

Avem noi puterea şi dragostea aceasta să Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru ceea ce este El şi nu întotdeauna pentru ceea ce ne dăruieşte El?

Cine este ca Domnul Dumnezeul nostru care locuieşte atât de sus?Şi totuşi El nu rămâne indiferent ci se implică în cele mai mici domenii din viaţa noastră. El Îşi pleacă privirile să vadă ce se face în ceruri şi pe pământ.Cred că merită toate laudele noastre de aceea: “Dacă vrei să-L lauzi pe Dumnezeu, nu o fă orişicum, fă-o smerindu-te.”

Ar trebui ca în obiceiurile noastre să îl avem şi pe acesta,de al lăuda pe Dumnezeu pentru ceea ce este El…Tatăl nostru,Dumnezeul nostru.Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, şi nu vor mai fi boi în grajduri,eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele!

Melodia zilei:
Anca Ban - Te laud Isuse
Cor.Te laud Isuse,Tu eşti Ziditorul,
Prin Tine există tot ce ai creat,
Natura se închină şi eu mă alătur,
Trăieşte al meu Împărat.

În jurul-mi există atâtea idei,
Astăzi poţi să crezi tot ce vrei,
Dar dincolo de-orice argumente,dovezi,
Domneşte adevărul suprem.
Cor.
Ce bine să şti că aparţii lui Isus,
Tu eşti un fiul răscumparat,
Şi când sa sfârşi al vieţi parcurs,
Domni-vei în veci cum ţi-a spus.

Rugaciunea zilei:
Tata venim cu laudele noastre înaintea Ta,pentru tot ceea ce Eşti şi pentru lucrarea mâinilor Tale…ajută-ne să te lăudăm şi ne închinăm Ţie,chiar şi atunci când nu înţelegem toate lucrurile.Fie Numele Domnului lăudat! Amin.


Multumim anadrya pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: