Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 26 oct. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Rubens!
Gandul zilei:
Psalmul 64:10 – „Cel neprihanit se bucura in Domnul si in El isi cauta scaparea; toti cei cu inima fara prihana se lauda ca sunt fericiti.”

Meditatia zilei:

Psalmul 146:2 - Voi lauda pe Domnul cat voi trai, voi lauda pe Dumnezeul meu cat voi fi.

Atunci cand nu mai gasim solutii la problemele noastre noi trebuie sa apelam la Dumnezeu, fiindca El sigur are solutiile perfecte!
De multe ori oamenii cauta ajutor la alti oameni, dar Dumnezeu spune sa nu ne incredem “in fiii oamenilor, in care nu este ajutor”, ci sa cautam ajutorul doar la El.
Ca sa beneficiem de ajutorul Domnului, trebuie sa facem ca David si anume: sa ne incredem in El si sa-I aducem laude intotdeauna. Trebuie sa-L laudam toata viata, fie ca ne merge bine, fie ca ne merge rau. Insa, mai este un lucru care, din pacate, este trecut usor cu vederea. Acest Psalm(146) mai spune si ca Domnul rastoarna calea celor rai si iubeste pe cei neprihaniti. Asta inseamna ca, daca nu suntem curati inaintea lui Dumnezeu, degeaba Ii aducem laude si ne incredem in El, fiindca nu vom primi ajutor. Degeaba Ii canti laude in gura mare si-I spui ca Il iubesti, daca viata ta nu e curata si mergi in jos.
De asemenea, trebuie sa stii ca solutia lui Dumnezeu nu este intotdeauna pe placul tau. Ceea ce ti se pare rau astazi, fii sigur ca lucreaza spre binele tau vesnic atat timp cat esti copilul Domnului.
Domnul sa ne ajute sa traim o viata de curatie, ca sa primim solutiile Lui la orice problema!

Melodia zilei:
Dumitru Budac - Doamne, eu recunosc

Rugaciunea zilnica:
Te rugam, Doamne, in Numele Domnului Isus, ajuta-ne sa traim curati!

Multumim Rubens pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: