Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 05 oct. 2011

Pachetul Daily Bread pentru azi a fost pregatit de Loys!
Gandul zilei:
"Binecuvantat sa fie Domnul, care zilnic ne copleseste cu darurile Sale, Dumnezeu, mantuirea noastra.
Ferice de omul care rabda ispita, pentru ca, dupa ce va fi incercat, va primi cununa vietii pe care a promis-o Domnul celor care-L iubesc". Iacov 1:12

Meditatia zilei:
Cum vreti sa treceti prin incercare: singuri, contand pe propiile voastre forte, sau cu Domnul si prin puterea data de El? Nu uitati... ca incercarea trimisa de Domnul este foarte folositoare omului dinauntru! Prin ea devenim mai puternici si mai capabili sa rezistam relelor influente. De unde vine aceasta capacitate crescuta? Din stransa comuniune cu Domnul,experimentata in astfel de imprejurari. Vom putea verifica cum incercarea credintei noastre este "mult mai pretioasa decat aurul care piere" (1 Petru 1:7) .... Dumnezeu Se foloseste si de necazurile si greutatile drumului pentru a-Si implini lucrarile de har fata de noi. Intr-o astfel de lume, Dumnezeu poate sa desfasoare toata duiosia Sa pentru preaiubitii Sai incercati. Decat sa cautam cu orice pret sa ne sustragem de la incercari si dificultati, n-ar fi mai bine sa le strabatem cu Domnul, cerandu-I putere, rabdare pentru a le suporta?

Melodia zilei:
Catalin si Ramona Lup - La cruce
Rugaciunea zilnica:
Doamne ajuta-ne ca atunci cand trecem prin dificultati, probleme sa ne incredem mai mult in Tine.. sa ne lasam poverile noastre la crucea Ta.. sa le parcurgem impreuna cu Tine.. pentru ca drumul in doi tot timpul este frumos! 

Multumim Loys pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: