Un produs Blogger.
RSS

Pachetul DB (19 sept. 2011)

Pachetul Zilei (Daily Bread)
Data: 19 sept.2011
Persoana responsabila de postare: Loys


Gandul Zilei:
Cineva spunea asa: “Daca vrei ca indeile tale sa reziste anilor, scrie-le pe hartie. Daca vrei ca ele sa razbata veacurile inseamna-le in stanca, iar daca vrei sa dainuieasca pe vecie inseamna-le in inima unui copil”
Meditatia Zilei:
Multi oameni nu il iubesc pe Dumnezeu cu toata inima lor. Nu il iubesc cu tot sufletul lor, ori cu toata puterea lor. Nu il lasa sa le permeeze caracterul. De aceea au dificultati in educarea copiilor lor. Atunci cand Cuvantul lui Dumnezeu este focarul gandurilor tale, educarea si invatarea copiilor din Cuvantul lui Dumnezeu devine o simpla revarsare a vietii tale interioare. Invatarea si educarea copiilor nu este un proces lasat la voia intamplarii, ci este un proces ce trebuie urmat cu perseverenta si intensitate. “Sa le intiparesti in mintea copiilor tai, si sa vorbesti de ele cand vei fi acasa, cand vei pleca in calatorie, cand te vei culca si cand te vei scula” Deuteronom 6:7 Versetul sapte este un verset autotcuprinzator in educarea si instruirea copiilor ...
Melodia Zilei:
Andreea Dascalescu - Lumineaza-mi tu gandul

Rugaciunea Zilnica:
Doamne da intelepciune parintiilor, ca sa de-a un bun exemplu copiilor, de a modela viata copiilului pentru vesnicie! Amin.


Multumim Loys pentru slujirea ta! God bless you!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: