Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 26 sept. 2011

Pachetul Daily Bread pentru 26 septembrie 2011 a fost pregatit de catre Samyc!
Gandul zilei:
"Caci Domnul pedepseste pe cine-l iubeste ... " (Evrei 12:6)

Meditatia zilei:

Iubit si indreptat
Spui ca vrei sa te schimbi? Ei bine, schimbarea nu poate incepe pana nu intelegi ca Dumnezeu te iubeste asa cum esti; altfel vei incerca mereu sa te schimbi straduindu-te inutil sa-i castigi iubirea. "Problema" este ca deja esti iubit de El, insa nu stii acest lucru! Multi se tem ca acceptandu-se asa cum sunt, vor folosi aceasta acceptare drept scuza pentru toate lucrurile rele din ei. Nici chiar asa! Citeste urmatoarele cuvinte:
"Caci Dumnezeu pedepseste pe cine-l iubeste .. " (Evrei 12:6)
Trebuie sa intelegi ca pedeapsa lui Dumnezeu nu inseamna respingere si dezaprobarea actiunilor noastre, nu inseamna dezaprobarea noastra! Este greu sa te increzi in cineva daca , mai intai, nu crezi ca acea persoana te iubeste. Pentru a te maturiza spiritual trebuie sa inveti sa ai incredere in Dumnezeu , pentru ca de multe ori te va indrepta prin pedeapsa si te va conduce de multe ori pe cai neintelese. In acele momente nu trebuie sa uiti nici o clipa ca El te iubeste la fel de mult in zilele tale rele cat si in zilele tale bune. Pavel era convins ca nimic nu-l va putea separa de iubirea lui Dumnezeu. (Romani 8:38, 39)
Dar tu?


Citeste urmatoarele cuvinte:
" Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia, pe care-i iubesc .. " Apocalipsa 3:19
Faptul ca El te corecteaza reprezinta una dintre cele mai puternice dovezi ale iubirii Sale. Daca ai fost indreptat de Dumnezeu in ultima vreme, imbarbateaza-te caci acest lucru inseamna:

a) ca faci parte din familie;
b) ca esti foarte iubit;
c) ca El a pregatit lucruri minunate pentru tine!


 


Melodia zilei:

Alin Timofte Band - Iubirea Ta

Rugaciunea zilnica:

Sa cerem lui Dumnezeu putere de-a ne accepta noi insine asa cum suntem, si taria de-a ne simti iubiti chiar si in "pedeapsa"  

 

Multumim Samyc de slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: